Μπορείτε να συγκεντρώσετε περισσότερους πόντους με τους εξής τρόπους: α) Μπορείτε να φέρετε την παροχή του ρεύματος ή του φυσικού αερίου σας στη WATT+VOLT ή αν είστε ήδη πελάτης μας να φέρετε επιπλέον παροχή και να κερδίσετε 10 πόντους συμμετοχής για κάθε παροχή. β) Μπορείτε να στείλετε το email σύστασης στους φίλους σας και να κερδίσετε 1 πόντο συμμετοχής, εφόσον και ο φίλος σας κάνει εγγραφή στον διαγωνισμό. Το email σύστασης μπορείτε να το βρείτε στο πεδίο "Συστάσεις Φίλων" στο προφίλ σας. γ) Στην περίπτωση που ο φίλος σας φέρει την παροχή του στη WATT+VOLT κερδίζετε άλλους 10 πόντους για κάθε παροχή (δεν συνδυάζεται με το πρόγραμμα Προσκαλείς-Κερδίζεις).
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό Charge the Future το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία της φόρμας του διαγωνισμού, να αποδεχτείτε τους όρους του διαγωνισμού και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης του κινητού τηλεφώνου σας.
Οι πόντοι σύστασης αποδίδονται στο προφίλ σας, μόλις ο παραλήπτης της πρόσκλησης ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής στον διαγωνισμό.
Μπορείτε να δείτε την αναλυτική κατάσταση των πόντων σας στο πεδίο "Ιστορικό πόντων" που βρίσκεται στο προφίλ σας.
Ελέγξτε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που συμπληρώσατε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας στον διαγωνισμό, ακολουθώντας τις οδηγίες που σας παρέχονται κατά τη διαδικασία εγγραφής ή εισόδου.
Ακολουθήστε τις οδηγίες του συνδέσμου "Ξεχάσατε τον κωδικό;" που βρίσκεται στο παράθυρο της "Είσοδος".
Η δυνατότητα εγγραφής στο διαγωνισμό ολοκληρώνεται την Κυριακή 01 Μαρτίου 2020, στις 18:00 το απόγευμα. Η απόδοση των πόντων σε κάθε συμμετέχοντα θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 στις 18:00.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00. Μάθετε περισσότερα στους όρους του διαγωνισμού.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα http://chargethefuture.watt-volt.gr μετά την παράδοση όλων των δώρων στους νικητές.
Παρακαλούμε πολύ, συμπληρώστε προσεκτικά τα στοιχεία που καταχωρείτε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, καθώς μετά την ταυτοποίηση του αριθμού του κινητού τηλεφώνου σας δεν μπορούν να αλλάξουν.
Η καταχώρηση του ΑΦΜ ζητείται για τη σωστή απόδοση των πόντων στους συμμετέχοντες, δεδομένου ότι υπάρχει διαφοροποίηση των πόντων, ανάλογα με το αν ο συμμετέχων είναι πελάτης της WATT+VOLT ή όχι.